Vasa Order of AmericaGrand Master's Message

Grand Master Art Bjorkner's Spring Message for 2019

THE GRAND MASTER'S MESSAGE
Read in English
STORMÄSTARENS MEDDELANDE
kära vasasyskon, God fortsättning på det nya året! Hoppas att alla njutit av helgdagarna, Luciafiranden och andra festligheter. Nu måste vi finna glädje i det som är kvar av av vintern med härligt väder och samvaron med vänner. Här i New Jersey har vi kylan, snön, vännerna och mängder av kaffe. Framför allt förblir vi optimistiska eftersom våren snart är här. Nancy och jag kommer att närvara vid vårt första distriktsmöte 2019 i Los Angeles District 15 under sista veckan i februari och sedan Rhode Island District 3 i början av april.
Den nya webbsidan för Storlogen är igång men behöver fortfarande uppdateras från distrikt och loger för att bli helt aktuell. Vi ber alla distrikt och lokala loger att utse en medlem för att underhålla sina respektive webbsidor - till att börja med med tjänstemän och en uppdaterad kalender. Kontakta först storlogens webmaster Robert (Bob) Anderson och be om hjälp med att skapa ett användarnamn, lösenord och få en handledning för att uppdatera webbsidan. Det är inte svårt att komma igång. När sidan är uppsatt ska det inte ta mer än en halvtimme i månaden att hålla den aktuell. Om du har din egen privata webbsida, be webbansvarige Bob att förse dig med en länk. Webbsidans framgång beror på var och en av oss. Glöm inte bort att Storlogen ligger på alla Sociala Media-plattformar.
Det glädjer mig att se många loger som publicerar information och bilder på Facebook. Ni gör ett bra jobb!
Jag har sorgen att rapportera att vår Broder Richard Horngren avled efter en kort sjukdom den 11 januari 2019, vid 84 års ålder. Han var medlem i nästan 59 år och var extremt involverad i Linde Nr. 492, Distrikt 8, i Storlogen och i vårt nationella arkiv i Bishop Hill. Richard och hans maka Lillemor var våra första arkivarier, och anses vara grundare av Vasa Arkivet tillsammans med PGM Bertil Winstrom.
Vi får inte glömma MEDLEMSKAP: många väntar på att gå med i vår härliga organisation och behöver DIN hjälp. Kom ihåg, var ENTUSIASTISK och TV-TV-TV (Fast, på svenska blir det förstås PV - Prata Vasa!).
i sanning och enighet,
Art Bjorkner, Grand Master